Opdrachten en Verkoop

Rikken Edelsmederij verkoopt niet vanuit een winkelpand waardoor de prijzen voor uw sieraden relatief laag kunnen blijven. Dit heeft helaas als consequentie dat Rikken Edelsmederij voor elke productcategorie een andere procedure zal hanteren:

Rikken Design sieraden:
Het is begrijpelijk dat u voor een eventuele aankoop de sieraden eerst persoonlijk wilt zien. Tijdens een eerste contact kan dan ook nader worden afgesproken waar of hoe ik u de betreffende sieraden kan tonen. Mocht u dan tot de aankoop over willen gaan kan dat natuurlijk direct of u bestelt naderhand telefonisch of via e-mail.

Rikken Unique sieraden:
Unique sieraden worden in opdracht vervaardigd en vragen natuurlijk een nog persoonlijkere aanpak. Neemt u gerust even telefonisch of via e-mail contact op zodat we eventueel een afspraak kunnen maken.
De procedure voor het vervaardigen van sieraden in opdracht komt er in het kort op neer dat afhankelijk van uw wensen en de complexiteit van de opdracht, uw sieraad in verschillende etappes zal worden gemaakt. Na overleg ontstaat een eerste schetsontwerp, daarna het uiteindelijke ontwerp waarop de daadwerkelijke vervaardiging en afname volgt.

Rikken Portfolio:
Sommige van de sieraden die in portfolio worden getoond zijn nog voor verkoop beschikbaar.
Neemt u gerust even contact op als u hierin geïnteresseerd bent.